luni, 23 aprilie 2018

De la Cetățenii Adolescenți la Suverani Adulți (partea 1.)


                         

Sclavia cetățeanului

Cetățeanul este o persoană, cine acceptă să fie membru a statului. Persoana reală, poate fi definită ca o ființă umană cu un trup, suflet și spirit. Creator și creatură, persoana este autoritatea supremă (suverană) și deține puterea absolută asupra persoana sa.
Statul reprezintă (concept abstract - CA) o entitate politică corporatistă (CA), deținând o putere organizațională (CA) asupra cetățeniilor (CA) pe un teritoriu limitat (CA). De fapt, statul este o entitate imaginară cu o putere iluzorică, care încearcă să se impună pe o persoană reală, atotputernică.
Cum e posibil acest lucru?

Această situație neconcepută există doar din cauza că persoana rămâne ignorant și inconștient de identitatea ei reală.Separat de Sufletul ei, ea rămâne fricoasă și supusă. Diferite animale de pradă vizibile și invizibile sar la ocazie să o domine și să o exploateze la maximum.
Cu toate acestea, câmd ea își descoperă identitatea sa ca ființă suverană și exersează adevărata sa putere, persoana poate pune punct la rolul ei de cetățean înrobit.


Cetățeanul constă din 2 entități inseparabile:
- persoana naturală (animalul din carne și oase)                                 și

- persoana legală (o buc. de hârtie cu un corp virtual)

Aceeași tip de contract presupus există între cetățean și stat, ca între angajat și angajator. Un angajat își schimbă timpul, aptitudinile, energiile contra unui salariu sau beneficiu social. În același mod, cetățeanul beneficiează de drepturi și privilegii în schimb pentru sarcinile și responsabilitățile a statusului ei legal. Este un compromis. Dacă așa decid că doresc să plec din corporație la care am lucrat, îmi pierd salariul și beneficiile sociale, dar în același timp se termină și obligațiile trecute. Similar dacă eu abandonez cetățenia, eu renunț la toate drepturile și privilegile și mă eliberez ipso facto de la toate sarcinile și responsabilitățile ce țin de stat.

Mulți oameni visează să anuleze obligațiile lor spre stat - în special impozitul pe venit. Însă, ei insistă să păstreze drepturile garantate de Charter și privilegiile garantate de stat. Câțiva cetățeni refuză jurisdicția legislației maritime, dar rămân supuse dreptului comun.

Ei se numesc cetățeni suverani, dar acesta e un termen impropriu, de când cetățeanul în definiție este subiectul suveranității. Acești oameni ignoră faptul că ei cer de la altcineva să recunoască drepturile lor. În realitate, doar ființa umană este suverană,atâta timp cât ea refuză toate autoritățile exterioare, inclusiv statul, constituția și Dumnezeul. Este doa âr un singur mod de a devenii cu adevărat suveran: moartea cetățeanului.

Merită să renunțăm de la cetățenie? Da! Ghis a trecut prin acest proces și s-a convins că doar asta e singura ușă de ieșire la sclavia cetățeanului. Aceasta implică transformarea conștienței de la sclav la persoana suverană.

Începe, când cetățeanul se oprește să mai participe în jocul dualistic de dominator versus dominat, și decide să unească autoritatea și supusul în interiorul ei. Este periculos să devii non-cetățean? Nu mai mult, decât a rămâne cetățean, de când drepturile acum sunt abrogate în Statele Unite și vor fi curând terminate în toate celelalte țări. Nu a mai rămas nici o protecție - de fapt, niciodată nu a fost!
O persoană acum poate fi acuzată de terorism, dacă ea a comis următoarele ”crime”: idei libertine (cărți, site-uri,posteri), stare de pregătire (mâncare stocată, scule, medicamente), frica de colapsul financiar (cumpăr aur și argint, sistem barter), homeschooling, credință în conspirație globală, etc. Legi ca acestea au fost trecute în Statele Unite și în EU și va devenii în curând o normă. Contractul între State și cetățenii lui nu are nici o valoare, de când nu există o considerație validă în schimb pentru impozitarea dolarului. Cetățeanul poate acum să organizeze eliberarea ei.

Datorită a voinței libere, ființa umană poate decide să rămână - sau nu - subiectul unui meșter, altul decât sufletul ei. Cetățenii a unei țări (Canada), a unui continent (EU) sau chiar al lumii (U.N.) toate rămân sclavi în suferință, închise în propria lor inconștiență. A alege statusul de apatrid nu o să funcționeze, de când un individ trebuie să se supună legilor țării în care ea domiciliează. Numai moartea falsei identități va permite apariția adevăratei - persoanei suverane - și a paradisulului-pe-pământ.

                                                        ATENȚIE
Renunțarea cetățeniei aduce automat libertatea? Nu! Acesta nu e o rețetă, dar o cale evoluționară unde se iese din comfortul iluzoric de Statul Tată pentru a sta în propriile picioare  pe pământ. Oamenii în continuu adresează la Ghis următoarea întrebare în legătură cu renunțarea cetățeniei: ”Chiar funcționează?” Răspunsul ei rămâne clară. Nu acela e scopul să evadăm de legi și de taxe, ci de a ne întâlnii cu friciile noastre și să le vindecăm unul după celălalt. Nu există garanție. Orice așteptare a unei rezultate specifice merge împotriva procesului în sine. Cu toate acestea ființa umană fără frică este de neînvins. Și asta este întotdeauna adevărat.

Premisa morții cetățeanului

În timpul procesului eliberării, care aduce sfârșitul sclaviei umane, moartea cetățeanului este ultimul pas, după ce parțial a rezolvat moarte spirituală a ROCSSSS (religiilor, ordinilor, cultelor, societăților secrete, științelor și spiritualităților) și moartea familiei animalice.
Fără un bun început cu ultimele două, a face față cu moartea cetățeniei poate devenii un coșmar. Cetățeanul încercând să se elibereze de stat poate primii lovituri mai tari, decât așteptat. Ei pot merge de la deposedare la închisoare, tortură, chiar și la moartea fizică. Din această cauză trebuie mai întâi să stabilească o conexiune puternică între trup-suflet și o armonie mentală,  vitală, fizică stabilă. Trebuie să fie capabilă să facă față fără să sedestrame, lipsa copiilor sau soțului, sau blestemarea a unei creator extern – a endura o durere de scurtă durată pentru un câștig de lungă durată.

a.)    Moartea Spirituală a ROCSSSS (Mai multe în Volumul 3. Religia.)



Eu sunt ambele Idessa, Creatoarea nelimitată și creatura ei, trupul, în care ea se manifestă. De a devenii conștientă de identitatea mea adevărată este o premisă a morții spirituale. În orice caz, ROCSSSS predică despre separarea Creatoarei de creatură. Ei spun că eu sunt doar o biată creatură, modelat de un creator omnipotent la care trebuie să mă închin. El se ascunde în paradis în timp ce eu sufăr pe Pământ. Eu rămân un păcătos, sau cel mult fiul/fiica al Tatălui meu Dumnezeu.
Aici sunt câteva exemple de simptome, ce demonstrează falsa mea identitate spirituală:
  • Mă uit cu ochii spre cer (Paradis) când vorbesc despre autoritatea supremă și folosesc nume ca Dumnezeu, Yaweh, Alah, Krishna, Pan, Natură, Viață, Univers, etc.
  • Îi chem pe ceilalți ca ”frați”, ”surori” (de la același Tată)
  • Vorbesc despre Pământul Mamă sau Mama Natură (de la același Mamă)
  • Mă consider un „co-creator” și refuz să fiu responsabilă în totalitate pt. creația mea
  • Revendic că am drepturi primite de la Dumnezeu (moștenit de la Dumnezeul Tată)
  • Sunt membră a unei ierarhii, unde cărui conducător revendică că ea are dreptul divin să conducă

b.)    Moartea familiei animalice (Mai multe în Volumul 9. Familia) 


Turma familiei se bazează pe separația bărbat/femeie și părinte/copil, instinctul de supraviețuire și nevoia animalică, ce rezultă de astfel de aranjament. Înainte de a încerca să punem punct familiei, prima dată trebuie să fiu conștientă, că eu creez (pe mine) persoana mea. Toate rolurile de familie sunt iluzorice , dar mă sufocă până la moarte. Există doar o singură soluție: detașarea. Mă detașez de toți cei care participă la dramă. Eu nu mai sunt tată/mamă, frate/soră, fiu/fată, soț/soție. În realitate sunt un Suflet în interiorul unui Trup, și ambele servesc pe Idessa.
Plec de pe scenă și găsesc libertatea adevărată.

În curând Proceduri în spatele morții cetățeanului (Articol 2.)


Recomand vizionarea filmulețului tradus în trecut, de mine:




 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Textul este scris de : Ghis,Mado

Tradus din engleză: Orsi, din cartea Society towards Paradise on Earth  
Cărțile în lb. română se găsesc la www.evolutiv.eu
Cărțile în lb. maghiară la www.perszo-magvak.blogspot.com în colaborare cu EzVanKiadó



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu