luni, 4 septembrie 2017

CONFERINȚĂ CU MADO: Majoritatea schimbărilor climatice(Earth Changes) nu sunt făcute de mână de om

Găsește Cauzele Reale ale Acestor Schimbări și Învață Niște Soluții Reale
                                                             -prezentat de Mado Sauvé
                     
                             din Quebec,Canada  

                           În August anul 2017, am văzut uraganul Harvey în Texas, mega alunecări de teren în China și Uganda, ploi torențiale în Turcia, valuri mari de căldură în California, focuri uriașe în Canada și așa mai departe.

Dacă îndrăznești să studiezi statisticile începând din 2010, o să găsești o creștere exponențială în numărul cutremurilor, erupților vulcanice, bolizilor, asteroidelor, tornadelor, uraganelor, viteza vântului, furtunelor cu grindină (și în mărimea bobului de grindină), tsunamiurilor, loviturilor de trăsnet, moartea animalelor sălbatice,etc. Lista pare a fi fără sfârșit... și crește repede!

Nouă ni se spune, că aceste schimbări pe planetă, schimbările climatice sunt din cauza intervenției umane. Am ars prea mult petrol în mașinile noastre, în avioane și bărci. Și am folosit prea multă cărbune pentru producerea energiei electrice pentru încălzirea/răcirea casei.
Și să nu uităm distrugerea pădurilor tropicale pentru creșterea pășunilor bovine. Rușine Nouă! Toate astea se întâmplă din cauza noastră ... sau așa suntem făcuți să credem.

               Între timp, mult și mai multe persoane observ obiecte ciudate pe cer: nori noi de formă ciudată, planete fantomă (câteodată imensă) mai ușor observată cu telescop infraroșu, doi sori (a noastră și alta de mărimi diferite), fulgere violet din nori uriași sau chiar unele urcând din pământ spre cer. Este posibil ca aceste schimbări cosmice sunt responsabili de schimbările climatice prezente? Credeți că NASA dezvăluie totul?

În această conferință, Mado va prezenta cele mai importante schimbări climatice și anomaliile cosmice recente. Ea va prezenta și explica diferite teorii, care explică aceste schimbări și va examina înregistrări istorice ale evenimentelor similare.
În final, ea va explica cum se pregătesc milioane de oameni la nivel mondial, care sunt conștienți de această situație.
Lucrurile se pot înrăutății înainte să devină mai bine.A înțelege ce se întâmplă, este primul pas. După care se începe pregătirea, ce constă în 4 pași:
1) Spiritual  2)Mental   3)Emoțional   4)Fizic

Dacă participi, poți afla niște soluții reale.
Conferința va avea loc la 11 și/sau 12 Octombrie 2017, după care se va ține un workshop de 3 zile cu Mado. Detalii aici: http://perso-cafe.blogspot.ro/p/seminartabara.html

Pentru înscriere sau întrebări puteți completa Formularul de Contact din partea stângă a blogului sau puteți trimite un email la orsi.iroda@gmail.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu